0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Dimensiuni și caracteristici

Categorie:
Înălțime:
220 mm
Lățime:
1200 mm
Lungime:
2000 mm
Greutate:
28 kg
Termenul mediu de livrare de la:
22 zile lucrătoare
Livrare:
Livrare gratuită în
toată țara
Garanție:
2 ani
Tipul saltelei:
  • Cu arc (multipocket)
Husa saltelei:
  • Amovibil
  • Antifungic
  • Lavabil
Proprietățile saltelei:
  • Nuca de cocos
  • 7 zone anatomice
  • Spumă poliuretanică
  • Dublu
Fermitatea saltelei:
  • Dur
Alegere culoare:
  • Nu
Origine:
Europa
Codul produsului:
47921

Informații suplimentare

Arcuri Multipocket
Spumă poliuretanică
Strat de cocos
7 zone de confort
Proprietăți ortopedice
Saltea dură
Antifungic
Husă detașabilă
Husa se spală la 60° C
Cu două fețe
Se recomanda rotirea saltelei la fiecare 2-3 luni
Se recomanda utilizarea unei somiere pentru aceasta saltea

Arcuri Multipocket

Saltelele cu arcuri „Multipocket“ au un număr mult mai mare de arcuri decât saltelele obișnuite „Pocket“. Fiecare arc este înfășurat într-un săculeț separat, astfel încât să nu reacționeze întreaga suprafață a saltelei la mișcare. Arcurile se compresează acolo unde simt greutatea corpului. Pe o astfel de saltea, traversele se pot deplasa liber, fără a deplasa întreaga suprafață a saltelei. Datorită numărului mai mare de arcuri și a unui sprijin mai confortabil pentru coloana vertebrală, corpul se relaxează mai bine.

Spumă poliuretanică

Poliuretanul, cunoscut și ca spuma este un material extrem de ușor, care distribuie uniform greutatea corporală și ajută la menținerea coloanei vertebrale în poziția corectă. Aceste saltele nu au o permeabilitate ridicată la aer, de aceea se recomandă întoarcerea saltelei cât mai des posibil pentru a-și menține proprietățile originale cât mai mult timp posibil.

Strat de cocos

Stratul natural de nucă de cocos din saltele are o permeabilitate la aer excepțională. Nu acumulează umezeală, așa că dormitul pe o astfel de saltea vă va face să vă simțiți confortabil chiar și în zilele toride. Stratul de nucă de cocos conferă saltelei duritatea sa și garantează un sprijin ferm pentru coloana vertebrală. Din acest motiv, aceste saltele sunt recomandate bebelușilor și persoanelor care suferă de dureri de spate. Stratul de nucă de cocos are, de asemenea, proprietăți antibacteriene și nu acumulează acarieni.

7 zone de confort

Baza saltelei este concepută pentru a distribui uniform greutatea corporală și pentru a-i permite să se relaxeze complet. Două umpluturi de fermitate diferită sunt folosite pentru a sublinia zonele de duritate. Zonele saltelei aflate sub presiune, cum ar fi zonele umerilor, feselor și gambelor, sunt mai moi. Iar zonele din apropierea capului, taliei, coapselor și picioarelor sunt mai rigide. Această distribuție permite menținerea poziției corecte a coloanei vertebrale și maximizarea relaxării musculare.

Proprietăți ortopedice

Salteaua ortopedică se adaptează perfect la formele corpului și asigură poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului. Multe dintre aceste tipuri de saltele sunt ferme, ceea ce le face grozave pentru persoanele cu dureri de spate. Salteaua este concepută pentru a distribui uniform greutatea corporală și pentru a preveni formarea punctelor de presiune în zona gâtului, spatelui și șoldurilor.

Cu două fețe

Acest tip de saltea este superior în comparație cu saltelele obișnuite, deoarece acestea pot fi utilizate pe ambele părți. De obicei, saltelele cu două fețe sunt împărțite în două grupe: aceeași duritate și duritate diferită. La saltelele cu duritate diferită, o parte a saltelei este dură, iar cealaltă este cu fermitate medie. Se recomandă să întoarceți toate saltelele cu două fețe la fiecare câteva luni, ceea ce aproape va dubla durata de viață a saltelei.

Îngrijirea saltelei

Pentru a prelungi durata de viață a saltelei, trebuie să știți câteva lucruri esențiale despre cum să o îngrijiți corect.

Este important de reținut că adânciturile formate în saltea (aproximativ 2 cm) nu sunt considerate un defect de fabrică.

Ce acțiuni pot ajuta la menținerea formei originale a saltelei?• Este recomandat să întoarceți salteaua la fiecare 2-3 luni.

• Este recomandabil să folosiți o somiera cu distanța intre șipci de cel mult 3 cm.

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare