Categorii

Istoria noastră

Ne gândim în fiecare zi, dar nu la mobilier, ci la clienții noștri. Înțelegem cât de importantă este oferirea confortului în casele lor, dar la fel de important este faptul că ne dorim și clienți fericiți.

Această abordare ne-a condus deja către victorii. Astăzi, lucrăm în 15 țări europene și ne dorim să extindem lista în fiecare an și nu avem de gând să ne oprim.

De asemenea, știm că fericirea clienților depinde și de faptul de a avea angajați fericiți. De aceea le împărtășim succesul nostru și le oferim oportunități de realizare. Toți managerii de top și-au început cariera lucrând direct cu clienții în servicii pentru clienți sau logistică. Nu se închid în birouri, cunosc procesele zilnice și nevoile clienților. Prin exemplul lor, ei ne amintesc în fiecare zi că efortul dă roade. Energia, încăpățânarea și dedicarea față de clienți înseamnă un salt direct în carieră - indiferent de vârstă sau educație.

Ne pasă să facem lumea un loc mai bun: pentru fiecare comandă pe care clienții noștri o plasează, plantăm un copac, am făcut-o deja de peste un milion de ori.

Echipa noastră

Echipa de suport servicii pentru clienți

Știm că scopul nostru este sa avem clienți fericiți. Aceasta este cea mai bună investiție a noastră.

Mai important, serviciul nu se termină cu achiziționarea de mobilier, ci continuă atunci când clienții au nevoie de ajutor sau revin din nou la magazinul nostru.

Înțelegem că produsele pe care le oferim sunt o achiziție importantă în viața clienților noștri. Pentru unii, este prima canapea a lor, pentru alții este o renovare de acasă mult așteptată.

De aceea suntem bucuroși să ajutăm.

Echipa de logistică

Avem transportul nostru propriu cu care livram dar si serviciu partener dedicat pentru a asigura sosirea în siguranță a produselor comandate. Logistica mobilierului este complicată, așa că pentru a asigura o experiență excelentă pentru clienți, pe cât de mult posibil încercăm să livrăm cu transport propriu.

Treaba noastră este să ne asigurăm că mobila ajunge în noua casă cât mai repede și în siguranță.

Suntem o conexiune directă așa că acordăm o mare atenție detaliilor și capacitatea de a ne reorienta rapid într-un mediu extrem de dinamic.