Categorii

Metode de plata

Cash la livrare

Pentru comfortul dvs, vă oferim posibilitatea de a plăti pentru produse într-o modalitate foarte simplă – cash. Astfel, puteți plăti cash la livrare, nu când plasați comanda. La livrare, șoferul vă va da o chitanță pentru plată și o factură TVA pentru comanda dvs.

Card de credit sau debit la livrare

Există și posibilitatea de a plăti cu cardul de credit sau debit la livrare. Șoferul va avea la indemână un cititor de carduri și va putea să scaneze cardul pentru a face foarte ușor plata. Șoferul vă va înmâna bonul pentru tranzacție și factura TVA.

Plată online cu cardul

Folosind această metodă, după plasarea comenzii veți fi redirecționat catre o fereastră sigură de plată. După ce completați informațiile și s-a efectuat plata, veți fi intors în site iar comanda dumneavoastră va fi plasată. Șoferul vă va înmâna la livrare factura fiscală pentru produsele cumpărate.

visa mastercard

Plata în rate

Plata în rate poate fi efectuată doar prin metoda de plată „Online prin card” menționată mai sus. După selectarea acestei metode de plată, veți fi redirecționat către o fereastră de plată securizată. După furnizarea informațiilor despre card, vi se vor prezenta toate opțiunile de plată posibile (Star Card, Card Avantaj, Alpha Bank), inclusiv alegerea numărului de rate. Termenul maxim de rate este de 3 luni.

Transfer bancar

După ce selectați metoda de plată, puteți să plătiți în modul tradițional – prin transfer bancar în contul nostru până în ziua livrării (dacă nu am convenit altfel). Vă rugăm să treceți numărul comenzii la detaliile transferului (spre exemplu #123456).

 • Detaliile contului:
 • Destinatar: Mobilier1 Concept SRL
 • Cod fiscal: 39413592
 • Numărul contului: RO30RNCB0090159344320001
 • La detalii: Numărul comenzii dvs.
Leanpay - Plata în rate, super ușor.

Cu Leanpay vă puteți împărți plata în rate în doar câteva minute. Tot ce aveți nevoie este un telefon mobil, o adresă de e-mail și un act de identitate.


CARE SUNT PAȘI?

 • 1. Când alegeți cum să plătiți, selectați Leanpay ca metodă de plată.
 • 2. Alegeți suma și numărul de rate lunare.
 • 3. Completați toate datele urmând pașii din aplicația Leanpay și apoi, pe loc, obțineți răspunsul.
 • 4. Primiți contractul pe adresa dumneavoastră de e-mail, iar produsul achiziționat îl primiți la adresa furnizată.

Cine poate obține un împrumut LeanPay?

Împrumuturile LeanPay sunt disponibile unei game largi de persoane fizice, inclusiv cetățenilor români care dețin cărți de identitate valabile, fie că sunt angajați cu normă întreagă sau cu jumătate de normă sau pensionari. Potențialii împrumutați ar trebui să se încadreze într-o categorie de vârstă de 18 până la 76 de ani, cu cerințele minime de venit net lunar stabilite la 1.000 de lei pentru pensionari și 1.300 de lei pentru angajați, aliniate cu salariul minim dominant pe economie. Aceste criterii de venit sunt verificabile prin consultarea bazei de date ANAF, asigurând transparență și acuratețe în procesul de solicitare a creditului.

Caracteristicile împrumutului LeanPay

Împrumutul LeanPay oferă o serie de caracteristici convenabile care simplifică experiența de împrumut. Fără a fi necesară o adeverință de salariu sau un cupon de pensie, procesul este accelerat prin verificarea bazei de date ANAF. Întreaga procedură este efectuată digital, asigurând răspunsuri rapide și interacțiuni fără întreruperi. Împrumutul se remarcă prin stabilitatea sa, prezentând dobânzi fixe și rate care rămân constante pe toată durata împrumutului. Această fiabilitate se extinde la parametrii împrumutului, variind de la 250 lei până la 25.000 lei în sumă, și având posibilitatea de a alege opțiuni de 3, 6, 9, 12, 18, 24, 36 și 48 de luni.

Citiți termenii de utilizare aici.

Verifică limita.
Plata in rate online prin TBI Bank

Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin TBI Bank

Alături de TBI am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:

 • 1. Selectezi ca Metoda de plata in rate prin TBI, si finalizezi comanda.
 • 2. Vei fi redirectionat in pagina TBI (te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul).
 • 3. Vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite.
 • 4. Te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original.
 • 5. Semnezi electronic documentele printr-un cod primit prin SMS (este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni).
 • 6. Dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Pentru mai multe detalii poti accesa linkul urmator: Tbibank.ro

Conditii generale pentru clienții TBI Bank

Preț bun garantat

Cand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.

Pentru a beneficia de „Preț bun garantat” trebuie să ne trimiteți un link cu e-shopul din Romania in care să se vadă clar produsul și prețul.

Linkul pentru a compara pretul poate fi transmis prin e-mail, mesaj pe Facebook sau lasandu-l in sectiunea „Comentarii” din pagina de plasare a comenzii.

 • „Preț bun garantat” nu se aplică dacă:
 • - Specificațiile produsului sunt diferite;
 • - Produsul nu poate fi comandat folosind linkul furnizat de client;
 • - Daca produsul din link nu este nou, spre exemplu produsul este la mâna a doua, este deteriorat sau recondiționat;
 • - Comanda a fost livrată clientului.

Dupa aplicarea discountului de preț bun, alte discounturi adiționale nu pot fi aplicate.