Categorii

Plată

Cash la livrare

Pentru comfortul dvs, vă oferim modalitatea de a plăti pentru produse într-o modalitate foarte simplă – cash. Astfel, puteți plăti cash la livrare, nu când plasați comanda. În timpul livrării, șoferul vă va da o chitanță pentru plată și o factură TVA pentru comanda dvs.

Card de credit sau debit la livrare

Există întotdeauna și posibilitatea de a plăti cu cardul de credit sau debit la livrare. Șoferul vă va da un cititor de carduri și va putea să scaneze cardul pentru a face foarte ușor plata, imediat. Șoferul vă va înmâna bonul pentru tranzacție și factura TVA.

Plată online cu cardul

Folosind această metodă după plasarea comenzii veți fi redirecționat catre o fereastră sigură de plată. După ce completați informațiile și s-a efectuat plata veți fi intors în site iar comanda dumneavoastră va fi plasată. Șoferul vă va înmâna la livrare factura fiscală pentru produsele cumpărate.

visa mastercard

Plata în rate

Plata în rate poate fi efectuată doar prin metoda de plată „Online prin card” menționată mai sus. După selectarea acestei metode de plată, veți fi redirecționat către o fereastră de plată securizată. După furnizarea informațiilor despre card, vi se vor prezenta toate opțiunile de plată posibile, inclusiv alegerea numărului de rate. Termenul maxim de rate este de 3 luni.

Transfer bancar

După ce selectați metoda de plată, puteți să patiți în modul traditional – prin transfer bancar în contul nostru până în ziua livrării (dacă nu am convenit altfel). Vă rugăm să treceți numarul comenzii la detaliile transferului (spre exemplu #123456).

  • Detaliile contului:
  • Destinatar: Mobilier1 Concept SRL
  • Cod fiscal: 39413592
  • Numărul contului: RO30RNCB0090159344320001
  • La detalii: Numărul comenzii dvs.

Preț bun garantat

Cand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.

Pentru a beneficia de „Preț bun garantat” trebuie să ne trimiteți un link cu e-shopul din Romania in care să se vadă clar produsul și prețul.

Linkul pentru a compara prețului poate fi transmis prin e-mail, mesaj pe Facebook sau lasandu-l in sectiunea „Comentarii” din pagina de plasare a comenzii.

  • „Preț bun garantat” nu se aplică dacă:
  • - Specificațiile produsului sunt diferite;
  • - Produsul nu poate fi comandat folosind linkul furnizat de client;
  • - Daca produsul din link nu este nou, spre exemplu produsul este la mâna a doua, este deteriorat sau recondiționat;
  • - Comanda a fost livrată clientului.

Dupa aplicarea discountului de preț bun, alte discounturi adiționale nu pot fi aplicate.