Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

Returnări și rambursări

Toate produsele noastre au garanție, dacă observați vreun defect de fabricație sau cauzat de transport, noi vom rezolva problema comandând piese de schimb în garanție, înlocuind produsul cu unul nou sau returnându-vă banii înapoi. Tot ce trebuie sa faceți, dacă puteți, este să ne trimiteți poze pe email cu defectele sau daunele produsului, astfel e mai ușor să rezolvăm problema și o vom face mai rapid. Toate informațiile legate de garanție pot fi obținute la numărul de telefon 0739 844 766 sau pe email la info@mobilier1.ro.

 

Garanția banilor înapoi timp de 365 de zile de la Mobilier1.ro

Spre deosebire de majoritatea magazinelor online, dacă nu sunteți 100% mulțumiți de produsele nostre și calitatea lor, le puteți returna în 365 de zile calendaristice (da, un an întreg!) și veți primi toți banii înapoi. Venim personal pentru a prelua mobila, iar toate cheltuielile vor fi acoperite de către noi. Când ne returnați produsul, trebuie să împliniți următoarele condiții:

 • Când returnați produsul, trebuie să fie în ambalajul original (pentru a verifica produsul, puteți tăia ușor banda ce acoperă și ține închis pachetul);
 • Daca s-a asamblat sau s-a incercat asamblarea, produsul nu mai poate fi returnat.
 • Produsul trebuie să nu fi fost deteriorate de către client.
 • În cazurile în care motivul pentru care doriți să returnați produsul ține de eventuale defecte de fabricație, noi ne asumăm responsabilitatea de a-l înlocui cu unul de calitate înaltă sau de a vă returna toți banii.
 • Produsul trebuie să fie exact ca in momentul primirii (să aibă etichete, pachetul ce îl protejează nu trebuie să fie deteriorat) (acest lucru nu se aplică dacă produsul este returnat din pricina defectelor de fabricație).
 • Produsul returnat trebuie să aibă toate componentele și ambalajele, la fel ca la primire.
 • Produsul returnat va fi preluat din cel mai apropiat loc unde poate ajunge mașina noastră.
 • Noi ne obligăm să facem returnarea banilor în 20 de zile lucrătoarea, cu excepția situațiilor în care specificăm că durează mai mult. Banii vă vor fi trimiși prin transfer bancar către contul oferit de către client. Banii care vi se vor returna vor fi cei plătiți pentru produs, nu pentru serviciile oferite.

 

Garanție pentru calitate de 24 de luni

Fiecare produs vândut de către Mobilier1.ro are specificațiile scrise în descrierea acestuia. Toate produsele vândute de către Mobilier1.ro vin cu garanție de la producător, ale cărei termeni și condiții le puteți citi în descrierea produsului și în garanția propriu-zisă. După ce ați achiziționat unul dintre aceste produse, înainte de a le asambla, citiți-le bine. Condiții de validitate pentru garanție:

 • În timpul procesului de asamblare, clientul a urmat instrucțiunile de asamblare;
 • Produsul a fost folosit în scopul pentru care a fost creat și a fost întreținut și depozitat potrivit instrucțiunilor;
 • Garanția se aplică în cazul în care defectele de calitate ale produsului sunt cauzate de către producător sau de către transportarea produsului până la client. Clientul pierde garanția în cazurile în care:
 • Cumpărătorul nu a urmat regulile de mentenanță și depozitare ale mobilei;
 • Produsele au fost deteriorate de către cumpărător;
 • Mobila nu a fost deteriorată din cauza forței majore.

În ceea ce privește defectele ce apar când folosiți mobile, vă rugăm să folosiți datele de contact oferite pe site-ul Mobilier1.ro pentru a le semnala. În timpul garanției, toate problemele legate de calitate și cantitatea prudselor vor fi rezolvate de către Mobilier1.ro. Reparațiile sau înlocuirea produselor va fi plătite de către companie. Mobilier1.ro este obligat să rezolve cazurile legate de garanția produselor în timp de 20-45 de zile lucrătoare de la data înregistrării reclamației. În acest caz, după ce ați achiziționat unul dintre aceste produse și ați observat defecte, aveți dreptul să returnați produsul în 24 de luni de la data de livrare. Produsele sunt livrate gratuit de către compania noastră. În cazul acesta, produsul defect va fi schimbat cu unul nou sau vă vom returna banii în totalitate. În timpul garanției (24 de luni), după ce ați observant defectele ascunse de material, vă rugăm să faceți fotografii și să ni le trimiteți la info@mobilier1.ro. Producătorul va decide dacă se aplică garanția – ceea ce înseamnă că defectul a apărut în timpul producției sau din alte motive. Veți fi informat de decizia producătorului prin metoda de comunicare preferată de dvs.

Vă rugăm să rețineți că:

 • Garanția producătorului nu se aplică pieselor de mobilă afectate de timp și uzură.
 • În cazul în care motivul returnării mobilei este calitatea proastă, noi suntem obligați să vă înlocuim mobila cu una de calitate satisfăcătoare sau să vă dăm banii înapoi.