Categorii

Testiomoniale

 
Produse de calitate bună ! Preț rezonabil, timp de expediere bine estimat. Sunt mulțumit.
Buna ziua! Comenzile au ajuns in stare bun. Mobilierul este de calitate si la un pret bun! Multumesc si voi comanda in continuare de la voi!
Livrarea a fost la termen. Comunicarea cu personalul de la livrare a fost conform asteptarilor. Totul a decurs ideal.
Raport excelent, calitate pret. Mobila este foarte frumoasa, exact ca in pozele de pe site, serviciul de livrare excelent.
Mai mult decat excelent! De la echipa de suport clienti, pana la echipa de livrare. Recomand cu mare drag MOBILIER1.RO! Cu siguranta, pe viitor voi mai comanda de la dvs.!
Sunt ffff mulțumită de toate serviciile !
Raport calitate/preț foarte bun. Promptitudine și seriozitate în preluarea și livrarea comenzii. Recomandat produsele și colaborarea cu acest site.
Vreau decât sa va mulțumesc pentru minunata vitrina arată absolut superb ,iar despre calitate a întrecut toate Așteptările mele! Va mulțumesc!
Foarte multumit. Am montat-o singur in aprox. 4 ore. Schita de montaj foarte buna. Nu a lipsit nici macar un surub. Transportul a fost ok si mobila a ajuns intacta. Mobila arata f bine in realitate. Am comandat si o oglinda rotunda care a ajuns intreaga si fara defecte. Recomand mobilier1.ro.
Multa bafta va doresc!
1 2 ... 72