Categorii

Livrare

Fiecare piesă de mobilier are un anumit timp estimate de livrare care este specificat în descrierea produsului. Dacă este posibil, noi încercăm să scurtăm această durată. De cele mai multe ori livrăm mobila clienților la o oră potrivită pentru aceștia. 

  • Toate comenzile sunt livrate gratuit în toată țara pană în fața casei (locul unde poate ajunge duba).
  • Noi folosim doar firmele noastre de transport - depozităm și avem grijă de pachet, suntem responsabili de mobilier până când va ajunge în siguranță acasă la dvs.
  • Pentru o taxă suplimentară de 70 lei, curierul poate să vă aducă mobila în apartament (dacă este posibil).
  • Produsul se livrează demontat și este însoțit de accesorii și instrucțiuni de asamblare.

Cu o zi înainte de livrare, noi ne contactăm clienții pentru a ne pune de acord asupra orei de livrare.

În descrierea produselor găsiți de obicei o perioadă esmtimativă de livrare a pachetului care este calculată de la confirmarea comenzii, adică momentul în care comanda este verificată și confirmată la telefon. Noi vă vom informăm prin e-mail și SMS cu privire la aprobarea și procesarea comenzii. Vă puteți urmări comenzile aici.

Când acceptați livrarea sau colectarea bunurilor comandate, puteți verifica starea acestora și după semnați documentul de primire. În cazul în care în timpul livrării bunurilor ați observant vreun defect în aspectul mobilierului sau piese lipsă din mobilier, asigurați-vă că specificați acest lucru pe factură, pe nota de livrare și pe alte documente de transfer. Dacă observați aceste probleme mai târziu, sunați-ne la 0739 844 766 sau trimiteți-ne un email la [email protected].

Dacă faceți o plată în cash, asigurați-vă că aveți exact suma indicată pe comandă la primirea comenzii.

Livrare în străinătate

Livrarea este posibilă în toate țările în care avem magazinele noastre online, prin plasarea unei comenzi în magazinul online al țării respective - Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, Croația, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Franța, Portugalia sau Austria. Nu livrăm produsele în alte țări din Uniunea Europeană, dar dacă este necesar, putem ajuta la aranjarea transportului. Trimite-ne un e-mail cu mobilierul pe care l-ai ales și la ce adresă trebuie livrat.