0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Livrare

 Livrare gratuită în toată țaraFiecare piesă de mobilier are un anumit timp estimate de livrare care este specificat în descrierea produsului. Dacă este posibil, noi încercăm să scurtăm această durată. De cele mai multe ori livrăm mobila clienților la o oră potrivită pentru aceștia.

  • Toate comenzile sunt livrate gratuit în toată țara pană în fața casei (locul unde poate ajunge duba).
  • Noi folosim doar firmele noastre de transport – depozităm și avem grijă de pachet, suntem responsabili de mobilier până când va ajunge în siguranță acasă la dvs.
  • Pentru o taxă suplimentară de 70 lei, curierul poate să vă aducă mobila în apartament (dacă este posibil).
  • Produsul se livrează demontat și este însoțit de accesorii și instrucțiuni de asamblare.

Cu o zi înainte de livrare, noi ne contactăm clienții pentru a ne pune de acord asupra orei de livrare.

În descrierea produselor găsiți de obicei o perioadă esmtimativă de livrare a pachetului care este calculată de la confirmarea comenzii, adică momentul în care comanda este verificată și confirmată la telefon. Noi vă vom informăm prin e-mail și SMS cu privire la aprobarea și procesarea comenzii. Vă puteți urmări comenzile aici.

Când acceptați livrarea sau colectarea bunurilor comandate, puteți verifica starea acestora și după semnați documentul de primire. În cazul în care în timpul livrării bunurilor ați observant vreun defect în aspectul mobilierului sau piese lipsă din mobilier, asigurați-vă că specificați acest lucru pe factură, pe nota de livrare și pe alte documente de transfer. Dacă observați aceste probleme mai târziu, sunați-ne la 0739 844 766 sau trimiteți-ne un email la [email protected].

Dacă faceți o plată în cash, asigurați-vă că aveți exact suma indicată pe comandă la primirea comenzii.

Livrare în străinătate

La cerere, putem livra mobilier în Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, Croația, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Franța sau Portugalia. Nu livrăm produsele către alte țări ale Uniunii Europene, dar dacă este necesar, am putea ajuta la organizarea transportului. Scrieți-ne prin e-mail, ce mobilier ați ales și la ce adresă ar trebui să fie livrate.

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră - informații despre COVID19

În acest moment de răspândire a virusului Covid 19, magazinele on-line și livrarea la domiciliu reprezinta cel mai sigur mod de a cumpăra și de a rămâne sănătos.

Curierii Mobilier1.ro continuă livrările zilnic, produsele comandate sunt expediate, dar am instituit cerințe de igienizare maximă pentru a minimiza riscul de contaminare a coletului dumneavoastră.

Măsurile de precautie luate de Mobilier1.ro în manevrarea coletelor sunt:

  • Putem oferi livrarea bunurilor fără contact. Dacă este posibil, rugăm clienții noștri să accepte mărfurile în exteriorul imobilului.
  • Putem oferi plata pentru bunuri fără numerar, fără card. Dacă este posibil, rugăm clienții noștri să plătească prin transfer bancar.
  • Am oprit temporar posibilitatea de ridicare a produselor din depozitele noastre.
  • Am asigurat tuturor curierilor Mobilier1.ro măsurile de protectie necesare.
  • Curierii își dezinfectează mâinile și spatiul de lucru înainte și după livrare. Curierii își desfășoară munca purtand mănuși de protectie.

Suplimentar, personalul biroului își desfășoară activitatea de acasă. Suntem in continuare disponibili prin telefon, e-mail sau retele de socializare. Mobilier1.ro va asigura serviciul clienți  în  cele mai bune conditii.

Mobilier1.ro monitorizează cu atenție situația și va lua toate masurile de preventie pentru situația dată.

Multă sănătate! Echipa Mobilier1.ro