Categorii

Informații livrare

Livrare gratuită

Toate comenzile sunt livrate gratuit în toată țara până în fața casei (locul unde poate ajunge duba). Pentru o taxă suplimentară de 70 lei, curierul poate să vă aducă mobila în locuință.

Transport

Livrăm cu transport propriu și serviciu partener dedicat pentru a asigura sosirea în siguranță a produselor comandate.

Livrare la ora potrivită

Încercăm pe cât posibil, să stabilim împreună cu dumneavoastră intervalul potrivit de livrare a comenzii. Livrarea se poate face cu transportul nostru propriu sau prin serviciul partener de curierat, iar cu cel putin o zi înainte de livrarea mobilierului, contactăm clientul pentru a stabili detaliile de livrare. Prin serviciul partener de curierat, in ziua livrării comenzii, curierul contactează clientul și îl anunță despre sosirea acestuia.

Plata la livrare

Nu este necesară plata în avans la plasarea comenzii. Puteți plăti comanda cash sau prin card bancar la momentul livrării comenzii.

Termenul de livrare

În descrierea produselor găsiți o perioadă estimată de livrare a pachetului care este calculată de la momentul confirmării comenzii. Odată ce comanda a fost confirmată și poate intra în producție vă vom informa despre aceasta printr-un apel telefonic sau email. Vă puteți urmări comenzile aici.