Categorii

Cos de cumpărături

Continutul cosului

Coșul este gol

Salut!

Continutul cosului

0

Cosul dvs.este gol

 • Salut!

 • Lista de dorințe

  1 Comandă = 1 Copac

  Noi credem în puterea acțiunii de a planta copaci

  Când cumperi de la Mobilier1.ro, noi plantăm un copac pentru fiecare comandă livrată.

  Acești copaci vor contribui la refacerea mediului înconjurător, vor reduce impactul schimbărilor climatice și vor asigura un pământ mai plin de verdeață pentru generațiile viitoare. În țările aflate în curs de dezvoltate, acest lucru motivează oamenii să aibă propriile culturi alimentare și să își asigure venituri durabile pentru familiile lor. În plus, o promițătoare agroforesterie de climă-inteligentă a fost dezvoltată pentru a îmbunătății recoltele și pentru a revitaliza sănătatea solulului, utilizarea eficientă a apei și depozitarea carbonului.

  Programul de plantare a grădinilor forestiere, pe care noi îl susținem, ajută fermierii din țările aflate în curs de dezvoltare în a avea culturi și ferme productive și de durată. Plantăm un copac pentru fiecare comandă, permițând astfel dezvoltarea comunităților din zonele rurale, încurajând localnicii să contribuie la refacerea mediului în care trăiesc, la cultivarea pământului în vederea obținerii de hrană și de venituri durabile pentru viitorul lor, al familiilor lor și al comunităților lor.

  Prin plantarea de copaci cu creștere rapidă, pomi fructiferi, păduri de foioase și culturi alimentare într-o manieră sistematizată pe o perioadă de patru ani, familiile pot să își schimbe în bine traiul pentru totdeauna. Participanții la program plantează mii de copaci care să asigure familiilor surse durabile de hrană, hrană pentru animale, produse de comercializat, lemne de foc, precum și creșterea veniturilor anuale ale acestor familii.

  Mai multe informații sunt disponibile