0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier PRAS

Acasă este un loc în care întotdeauna te simți bine când te întorci. Ai grijă de aspectul principal al casei - mobilierul. Acest aspect va crea starea de spirit și îți va permite să te bucuri de timpul petrecut acasă. Spațiul de locuit are multe funcții: aici ne odihnim, ne întâlnim oaspeții, ne uităm la televizor. Poate colecția PRAS te va inspira pentru o schimbare în locuință?
 
Când vezi colecția, designul de mobilier extrem de elegant îți atrage atenția. Combinația dintre culorile negru și stejar „Catania” arată deosebit de luxos și în același timp răspândește căldura și confortul. Fronturile colorate în lemn nu sunt supraîncărcate cu detalii inutile, iar marginile metalice creează o atmosferă de design modern. Liniile și siluetele sunt clare, nu sunt supraîncărcate cu detalii inutile, totul se îmbină frumos cu întregul. Sticla securizată, utilizată în vitrine, este sticlă tratată termic, a cărei rezistență mecanică este de 5-6 ori mai mare decât sticla obișnuită. Iluminarea cu LED-uri te va ajuta să animezi vitrinele, pe care le poți comanda și integra suplimentar în acestea. Detaliile mici, cum ar fi picioarele din metal, se încadrează perfect în designul mobilierului. Mobilierul are un mecanism de închidere silențioasă încorporat, datorită căruia ușile și sertarele sunt oprite chiar înainte de închidere și sunt trase încet, astfel încât să nu se facă zgomot. Mecanismul „Push to open” permite să deschizi ușile și sertarele cu o singură atingere.
Preț

Lei  –  Lei

  • 400Lei
  • 8520Lei
Adâncime
Înălțime
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!