0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier NVAL

Mobilierul colecției NVAL completează perfect designul camerei, așa că în această colecție veți găsi dulapuri și rafturi de diferite dimensiuni și culori. Suprafața albă mată a mobilierului este acoperită cu un film special "Supermatt", care protejează suprafața de apariția amprentelor digitale.
 
Colecția se caracterizează prin forme simple și minimaliste care oferă farmec interiorului. Mobilierul suspendat cu mânere ascunse este o soluție excelentă pentru cei care doresc să creeze un stil minimalist în casa lor. Colecția include o varietate de mobilier suspendat: rafturi, dulapuri, mese TV. Toate mobilierele cu picioare au picioare mici, aproape invizibile. Colecția NVAL se caracterizează și prin decor unic și suprafețe netede.
 
Mobilierul acestei colecții poate fi asortat cu ușurință unul cu celălalt, creând astfel un design interior unic. Alegeți albul sau combinați-l cu mobilier de culoare stejar, care va merge bine în interiorul în stil scandinav. Alegeți mobilierul de culoarea "Vintage" dacă vă străduiți pentru unicitate. Cea din urmă arată îmbătrânită ca și cum ar fi acoperită cu un strat de rugină - este perfectă pentru crearea unui stil industrial. Minimalismul și originalitatea colecției NVAL vor fi o încântare pentru oricine iubește stilul interior contemporan.
Livrare gratuită și în siguranță

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune