0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier LPAL

Pe măsură ce vremurile se schimbă, atitudinea noastră se schimbă față de mediul din jurul nostru. În cele din urmă, începem să apreciem lucrurile simple, dar de înaltă calitate. Acordăm din ce în ce mai multă atenție odihnei și timpului petrecut acasă. Casa devine un loc în care petrecerea timpului liber și munca împart același spațiu. Poate colecția de mobilier LPAL va inspira schimbări în interiorul casei?
 
Soluții practice și moderne, asta se reflectă în colecția LPAL. Design scandinav, fronturi lucioase și mânerele din lemn sunt combinația care face această colecție unică. Aici veți găsi mobilier atat pentru living cat si pentru spațiul de lucru. Colecția vine în două combinații de culori: alb, gri lucios combinat cu fag și alb combinat cu stejar „Ribbeck”. Fronturile lucioase vor crea o atmosferă interioară modernă, în care reflexiile oferă mai mult caracter jucăuș. Paleta de alb și stejar „Ribbeck” răspândește simplitate și confort. Liniile de mobilier sunt simple si clare, ceea ce ajuta la mentinerea principiilor designului minimalist. Practicitatea nu este uitată în timpul creării unui design. Comodele, dulapurile sau vitrinele foarte mari vă vor permite să depozitați cele mai importante articole. Alegeți combinația de culori preferată și creați un stil interior solid în casa dvs., care vă va face șederea acasă și mai plăcută.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune