1,651 Lei
Transport gratuit în sigurantă*Livrare gratuită pentru comenzi de peste 1,000 lei. Livrarea pentru comenzi până în 1,000 lei costă 50 lei.
Preț bun garantatCand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.
+

Caracteristici

Colectare:
Saltea:
Salteaua se încarcă la:
110 mm
Somiera pat:
  • Da
Cutie de pat:
  • Nu
Culoare:
Gri
Alegere culoare:
  • Da
Materiale:
  • Tapiterie
Cadru:
  • PAL
  • Lemn
Termenul mediu de livrare de la:
25 zile lucrătoare
Origine:
Europa
Garanție:
2 ani
Înălțime:
1050 mm
Înălțime laterală:
300 mm
Lățime:
1580 mm
Lungime:
2160 mm
Grosimea plăcii:
18 mm
Pentru saltele cu dimensiunea:
  • 1400 x 2000 mm

Descriere

Recomandat

Acest articol este recomandat de către echipa noastră. Ce înseamnă asta?

Deoarece avem pe site-ul nostru zeci de mii de modele de mobilier diferite, provenite de la mulți furnizori diferiți, este aproape imposibil să le testăm fizic pe toate înainte de a le prezenta în magazinul nostru electronic. Cu toate acestea, furnizorul acestui produs a fost recomandat de echipa noastră, întrucât a îndeplinit următoarele criterii: ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanții și faptul că are o înregistrare bună a istoricului vânzărilor anterioare. Doar mai puțin de jumătate din produse vin cu această etichetă și reviziuim în permanență recomandările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că ați ales cel mai bun produs.

KS țesătură

"KS" este o tapițerie împletită fin, care aparține grupului de materiale țesute. Este rezistent la lumină - nu se estompează. Nu spălați și nu folosiți înălbitori. Datorită compoziției sintetice a țesăturii, aceasta nu trebuie expusă la temperaturi ridicate.

  • Rezistent la decolorare

Caracteristicile țesăturii

Tip:
Împletitură
Compoziție:
100% PP
Densitate:
270 g/m² ± 5%
Cicluri Martindale:
33 500
Rezistent la scămoșare:
4
Rezistența culorii la lumină:
5

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare