Set mobilier tapițat UU158

Recomandat
8,096 Lei
Transport gratuit în sigurantă*Livrare gratuită pentru comenzi de peste 1,000 lei. Livrarea pentru comenzi până în 1,000 lei costă 50 lei.
Preț bun garantatCand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.
Ne pare rău, furnizorul nu livrează în prezent acest produs, prin urmare produsul nu poate fi comandat online.

Caracteristici

Funcția de dormit:
  • Nu
Picioare:
  • De lemn
Cutie de pat:
  • Nu
Alegere culoare:
  • Da
Completare:
  • Imposibil de schimbat
Materiale:
  • Tapiterie
Termenul mediu de livrare de la:
15 zile lucrătoare
Origine:
Asia
Garanție:
2 ani
Dimensiunile unei canapele triplu:
870 x 2400 x 920 mm
Dimensiunile unei canapele duble:
870 x 1900 x 920 mm
Dimensiuni fotoliu:
870 x 1050 x 920 mm

Descriere

Recomandat

Acest articol este recomandat de către echipa noastră. Ce înseamnă asta?

Deoarece avem pe site-ul nostru zeci de mii de modele de mobilier diferite, provenite de la mulți furnizori diferiți, este aproape imposibil să le testăm fizic pe toate înainte de a le prezenta în magazinul nostru electronic. Cu toate acestea, furnizorul acestui produs a fost recomandat de echipa noastră, întrucât a îndeplinit următoarele criterii: ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanții și faptul că are o înregistrare bună a istoricului vânzărilor anterioare. Doar mai puțin de jumătate din produse vin cu această etichetă și reviziuim în permanență recomandările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că ați ales cel mai bun produs.

Testiomoniale Testiomoniale