1,999 Lei
Transport gratuit în sigurantă*Livrare gratuită pentru comenzi de peste 1,000 lei. Livrarea pentru comenzi până în 1,000 lei costă 50 lei.
Preț bun garantatCand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.
+

Caracteristici

Colectare:
Înălțime:
800 mm
Lățime:
1400 mm
Lungime:
2300 mm
Înălțimea scaunului:
390 mm
Scaun adâncimea pernei:
560 mm
Înălțimea brațului:
560 mm
Latimea cotierei:
180 mm
Antrenament la adâncime:
990 mm
Lățimea zonei de dormit:
1300 mm
Lungimea zonei de dormit:
2000 mm
Termenul mediu de livrare de la:
20 zile lucrătoare
Livrare:
Livrare gratuită în
toată țara*
Garanție:
2 ani
Funcția de dormit:
  • Da
Picioare:
  • Plastic
Cutie de pat:
  • Există două
Unghi universal:
  • Da
Alegere culoare:
  • Da
Materiale:
  • Tapiterie
Rezistență:
35000 Martindeil cicluri
Cadru:
  • PAL
  • Lemn
Origine:
Europa

Descriere

Recomandat

Acest articol este recomandat de către echipa noastră. Ce înseamnă asta?

Deoarece avem pe site-ul nostru zeci de mii de modele de mobilier diferite, provenite de la mulți furnizori diferiți, este aproape imposibil să le testăm fizic pe toate înainte de a le prezenta în magazinul nostru electronic. Cu toate acestea, furnizorul acestui produs a fost recomandat de echipa noastră, întrucât a îndeplinit următoarele criterii: ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanții și faptul că are o înregistrare bună a istoricului vânzărilor anterioare. Doar mai puțin de jumătate din produse vin cu această etichetă și reviziuim în permanență recomandările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că ați ales cel mai bun produs.

Mikrofaza țesătură

"Mikrofaza'' este o țesătură moale și sintetică care aparține categoriei materialelor de pluș. Țesătura este certificată de Oeko-Tex Textile Institute, ceea ce înseamnă că nu conține alergeni nocivi. Datorită acestei caracteristici, tapițeria este perfectă pentru o cameră pentru copii. Țesătura poate fi curățată numai cu substanțe blânde pentru tapițerie. Nu spălați și nu folosiți înălbitori.

Caracteristicile țesăturii

Tip:
Pluș
Compoziție:
100% PES
Densitate:
185 g/m²
Cicluri Martindale:
35 000

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare