0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Pat continental ZS7

Recomandat
2,853 Lei
Preț bun garantatCand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.
Produs disponibil la furnizor
+

Leasing calculatorCalculați-vă plățile lunare

Dimensiuni și caracteristici

Categorie:
Înălțime:
1800 mm
Înălțime laterală:
470 mm
Lățime:
3600 mm
Lungime:
2000 mm
Inaltimea piciorului:
150 mm
Pentru saltele cu dimensiunea:
  • 1200 x 2000 mm
Grosimea saltelei:
170 mm
Înălțime cadru:
150 mm
Numărul de panouri moi de perete:
21 elemente
Termenul mediu de livrare de la:
14 zile lucrătoare
Livrare:
Livrare gratuită în
toată țara
Garanție:
2 ani
Picioare:
  • Plastic
Saltea:
  • Da
Tipul saltelei:
  • Primăvară (bonnell)
Proprietățile saltelei:
  • Dublu
Pat cap:
  • Da
Cutie de pat:
  • Nu
Alegere culoare:
  • Da
Materiale:
  • Tapiterie
Rezistență:
58000 Martindeil cicluri
Material cadru:
  • MDF
Origine:
Europa

Informații suplimentare

Panou moale de perete

Panou moale de perete - o alegere elegantă și funcțională pentru casa ta. Datorită suprafeței sale ridicate, panoul creează un efect 3D unic. Aceste panouri moi vor oferi mai multă comoditate și confort, în plus, vor arăta ca un element decorativ. Datorită proprietățile lor unice, absorb sunetul. Folosește panourile ca element separat de cameră sau pentru a acoperi întregul perete.

Panoul este format dintr-o placă de 8 mm grosime care îmbunătățește montarea pe perete. Delicatețea și forma sunt asigurate de o țesătură sintetică de 3 cm grosime și de materialul care o acoperă. Poti alege un panou din țesătură dintr-o gamă largă de culori, astfel încât vei fi sigur că vei găsi cea mai potrivită culoare pentru interiorul casei tale.

Cum să atașezi placa de perete? Înainte de a atașa placa, curăță peretele cu o soluție de alcool izopropilic. Apoi marchează locul în care dorești să atașezi placa. Aplică o cantitate mică de lipici pe partea din spate a plăcii și lipește placa pe perete, asigurându-te că placa este lipită uniform. Dacă ești mulțumit de rezultat, apasă placa pe perete.


Recomandat

Acest articol este recomandat de către echipa noastră. Ce înseamnă asta?

Deoarece avem pe site-ul nostru zeci de mii de modele de mobilier diferite, provenite de la mulți furnizori diferiți, este aproape imposibil să le testăm fizic pe toate înainte de a le prezenta în magazinul nostru electronic. Cu toate acestea, furnizorul acestui produs a fost recomandat de echipa noastră, întrucât a îndeplinit următoarele criterii: ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanții și faptul că are o înregistrare bună a istoricului vânzărilor anterioare. Doar mai puțin de jumătate din produse vin cu această etichetă și reviziuim în permanență recomandările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că ați ales cel mai bun produs.

Manila țesătură

„Manila" este un material moale care aparține grupului de țesături de pluș. Suprafața țesăturii este rezistentă la lumină - nu se estompează. În ciuda suprafeței moi a țesăturii, nu varsă puf. Suprafața poate fi curățată cu agenți de tapițerie ușori. Nu trebuie spălat umed sau albit.

Caracteristicile țesăturii

Tip:
Catifea
Compoziție:
100% PES
Densitate:
220 g/m²
Cicluri Martindale:
58 000
Rezistent la scămoșare:
4-5

Setul este format din Setul este format din

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare