0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colectie de bucatarie JMA

Colecția de bucătărie JMA este potrivită pentru cei care doresc să creeze o bucătărie confortabilă și în același timp funcțională. Mobilierul din această colecție se va potrivi perfect atât în interioarele moderne, cât și în cele tradiționale. Blaturile din stejar „Sonomos” din dulapuri sunt extrem de ușor de îngrijit. Fațadele albe sunt realizate din placă laminată, care este rezistentă la zgârieturi. Această colecție include o varietate de dulapuri de bază și de perete. Există și dulapuri de colț, chiuvetă și plite încorporate. Proiectați-vă propria bucătărie sau alegeți dintre mai multe seturi standard. Fanii minimalismului, eleganței și simplității vor adora această colecție de bucătărie JMA.
  • Carcasa este realizata din PAL de 16 mm laminat cu strat PVC.
  • Înălțimea dulapurilor încorporate din această colecție cu blat de masă este de 85 cm.
  • Adâncimea blatului mesei 60 cm. Adâncimea dulapurilor este mai mică decât blatul, așa că blatul iese ușor în față (aproximativ 3 cm). La capătul dulapurilor, lângă perete, există un gol pentru țevile din bucătărie. Privit de sus, acest gol nu este vizibil deoarece blatul este aproape de perete.
  • Dulapurile sunt amplasate pe carcasă. Plinta acoperă fața (fațada) dulapurilor, părțile laterale sunt acoperite cu o carcasă. Plinta este separată pentru fiecare dulap și este inclusă în dulap ca standard.
  • Pretul include blaturi separate pentru fiecare dulap, cu exceptia dulapului chiuvetei si dulapului de aragaz incorporabil.
  • Mânerele din plastic negru sunt incluse ca standard.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune