Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

Despre Mobilier1.ro

Există multe companii care vând mobilă pe piață – de ce să ne alegeți pe noi? Noi suntem o echipă tânără căreia îi pasă de fiecare dintre dvs :)

Când cumpărați, sunteți complet siguri și nu riscați nimic:
  • Poate că suntem singurii care oferim garanția banilor înapoi timp de 365 de zile – puteți să returnați orice piesă de mobilier din orice motiv.
  • Noi suntem o persoană juridică, înregistrată la toate Autoritățile și Registrele obligatorii. Preluăm comenzi în mod legal și stocăm datele personale la fel de legal.
  • Avem 10 ani de experiență în vânzarea mobilei, am livrat mobilă la mii de persoane și am primit foarte multe recenzii de la clienți fericiți.
Vă putem oferi cele mai bune prețuri pentru mobilă și livrăm rapid. Întreaga activitate este eficientă și realizată într-un mod inovator:
  • Ca importator de bunuri, noi lucrăm direct cu producătorii – Aveți asigurarea că nu veți plăti un alt broker.
  • Noi lucrăm într-o manieră complet transparentă – prețurile pentru toate produsele și serviciile sunt afișate cu TVA și alte taxe incluse.
  • Scopul nostru este să vă livrăm mobila în mod eficient din țările producătoare către magazinele sau utilizatorii noștri de peste tot.
  • Comenzile sunt procesate automat, așadar reducem erorile umane ce ar putea apărea.
  • Este important pentru partenerii noștrii să știe că noi ne ocupăm de toate procedurile și taxele vamale, dumneavoastră nu trebuie să faceți nimic. Noi cooperăm cu producători din Germania, Polonia, Franța printer alții, comenzile sunt trimise de câteva ori pe săptămână și livrare aproape imediat.