0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Dimensiuni și caracteristici

Înălțime:
780 mm
Lățime:
2150 mm
Înălțimea scaunului:
460 mm
Lățimea scaunului:
1400 mm
Scaun adâncimea pernei:
870 mm
Lățimea zonei de dormit:
1400 mm
Lungimea zonei de dormit:
1800 mm
Inaltimea piciorului:
105 mm
Termenul mediu de livrare de la:
11 zile lucrătoare
Livrare:
Livrare gratuită în
toată țara
Garanție:
2 ani
Funcția de dormit:
  • Da
Mecanism pentru dormit:
  • French clamshell
Picioare:
  • De lemn
Cutie de pat:
  • Nu
Culoare:
  • Verde
Alegere culoare:
  • Da
Materiale:
  • Tapiterie
Tip de material:
  • Catifea
Origine:
Asia

Informații suplimentare

Include funcția de dormit
Mecanism de dormit „French clamshell”
Aceeași țesătură
Catifea

Mecanism de dormit „French clamshell”

Salteaua din interior este rulata, iar pentru a o derula trebuie mai intai sa scoti partea superioara a bazei mobilei si sa ridici salteaua. Apoi trage mânerul încorporat în sus și ușor spre tine. Îndoaie baza de dormit în acest fel până când este stabilă pe sol. Acest mecanism îți va permite să te bucuri de o piesă de mobilier versatilă, care se poate amplasa chiar lângă perete.

Aceeași țesătură

Țesătura din spatele mobilierului nu este diferită de țesătura principală a mobilierului. Puteți așeza mobilierul cu această caracteristică în mijlocul camerei.

Catifea

Catifeaua este o țesătură cu o textură și un aspect luxos, cu o structură axomină. Este o țesătură umbrită, care tinde să schimbe nuanța în funcție de iluminare. Cele mai bune proprietăți ale țesăturii sunt dezvăluite de culorile închise ale pământului: verde, maro închis, gri, albastru. În producția de catifea se utilizează amestecuri sintetice, de viscoză sau de poliamidă. În prezent, această țesătură este extrem de populară și este adesea utilizată pentru realizarea de mobilier și alte detalii interioare, cum ar fi perne. Catifeaua se asortează cu interiorul casei dumneavoastră, așa că nu o ratați atunci când alegeți țesături noi. Pe alocuri, suprafața de catifea își poate pierde proprietățile catifelate, care face parte din farmecul de catifea. Cum să ai grijă de catifea? O perie moale sau un abur manual va ajuta la revigorarea suprafeței. În caz de vărsare, ștergeți imediat cu o cârpă absorbantă. Nu frecați suprafața, deoarece se poate deteriora țesătura. Folosiți numai produse de curățat pentru această țesătură sau apă caldă și săpun. Înainte de a curăța țesătura, verificați produsul de curățat pe o parte neobservată.


Recomandat

Acest articol este recomandat de către echipa noastră. Ce înseamnă asta?

Deoarece avem pe site-ul nostru zeci de mii de modele de mobilier diferite, provenite de la mulți furnizori diferiți, este aproape imposibil să le testăm fizic pe toate înainte de a le prezenta în magazinul nostru electronic. Cu toate acestea, furnizorul acestui produs a fost recomandat de echipa noastră, întrucât a îndeplinit următoarele criterii: ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanții și faptul că are o înregistrare bună a istoricului vânzărilor anterioare. Doar mai puțin de jumătate din produse vin cu această etichetă și reviziuim în permanență recomandările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că ați ales cel mai bun produs.

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare