Comodă tv RBC16

1,220 Lei
Transport gratuit în sigurantă*Livrare gratuită pentru comenzi de peste 1,000 lei. Livrarea pentru comenzi până în 1,000 lei costă 50 lei.
Preț bun garantatCand spunem ca avem prețul bun garantat, vă vom egala prețul dacă gasiți un preț mai bun la același produs gasit pe orice e-shop din Romania, aplicandu-vă de asemenea livrare gratuită.
+

Caracteristici

Înălțime:
380 mm
Lățime:
1880 mm
Adâncime:
390 mm
Grosimea plăcii:
16 mm
Numărul de uși:
1 elemente
Termenul mediu de livrare de la:
40 zile lucrătoare
Livrare:
Livrare gratuită în
toată țara*
Garanție:
2 ani
Tip de mobilier:
  • Cu durelėm
Mânere:
  • Mecanismul push to open
Alegere culoare:
  • Da
Material ușă:
  • MDF
Materiale:
  • PAL
Origine:
Europa

Descriere

În seturile de accesorii, sistemul de prindere în peretele a mobilierului suspendat nu este inclus, de aceea dvs va trebui să aveți grijă de această parte. Fiecare tip de perete permite folosirea a diferite tipuri de accesorii sau chiar diferite adâncimi de foraj. Alegeți sistemul de prindere în funcție de greutatea mobilierului și tipul de perete: tencuială, lemn, beton etc. Pentru asigurarea calității alegeți doar accesorii specifice pentru fiecare tip de perete în parte.

Push to open

Deschide ușile și sertarele cu o singură atingere. Sistemul "Push to open" constă intr-o combinație de arc și un mecanism magnetic pentru apăsarea și menținerea ușii. De asemenea, balamale cu arcuri speciale de compresie pentru a deschide ușa. Datorită acestui mecanism, mobilierul nu necesită mânere. Poți deschide și închide ușile și sertarele cu un singur clic.

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare