0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Dimensiuni și caracteristici

Înălțime:
2000 mm
Lățime:
1960 mm
Adâncime:
580 mm
Numărul de rafturi:
8 elemente
Numărul de uși:
4 elemente
Numărul de sertare:
3 elemente
Greutate:
174 kg
Termenul mediu de livrare de la:
7 zile lucrătoare
Livrare:
Livrare gratuită în
toată țara
Garanție:
2 ani
Picioare:
  • Nu
Oglindă:
  • Da
Uși dulap:
  • Cu balamale
Mânere:
  • Plastic
Culoare:
  • Alb
Alegere culoare:
  • Nu
Materiale:
  • PAL
Origine:
Europa

Informații suplimentare

Această colecție cu design modern va fi îndrăgită de persoanele care preferă atât culorile tradiționale, cât și cele luminoase. Colecția oferă atât mobilier separat, cât și seturi de mobilier, care vă vor permite să creați un spațiu stilat și să economisiți timp prin combinarea mobilierului separat.

Principalele avantaje ale acestei colecții sunt caracterul practic și alegerea culorilor. Cabinetele din colecție au mult spațiu pentru obiectele personale. În dulapuri veți găsi diferite tipuri de compartimente de depozitare - rafturi, un loc pentru agățat haine și sertare. Oglinzile de pe ușa dulapului vor da camerei o senzație de spațiu. Toate canapelele și paturile din această colecție au cutii de pat și saltele cu arcuri. Atât culorile clasice, cât și cele jucăușe vor fi un accent grozav în casa ta. Mânerele aurii sau argintii evidențiază modernitatea mobilierului și reprezintă un accent atrăgător.


Recomandat

Acest articol este recomandat de către echipa noastră. Ce înseamnă asta?

Deoarece avem pe site-ul nostru zeci de mii de modele de mobilier diferite, provenite de la mulți furnizori diferiți, este aproape imposibil să le testăm fizic pe toate înainte de a le prezenta în magazinul nostru electronic. Cu toate acestea, furnizorul acestui produs a fost recomandat de echipa noastră, întrucât a îndeplinit următoarele criterii: ambalare corespunzătoare, termeni de livrare, raport calitate-preț, rata scăzută de returnări sau garanții și faptul că are o înregistrare bună a istoricului vânzărilor anterioare. Doar mai puțin de jumătate din produse vin cu această etichetă și reviziuim în permanență recomandările noastre, astfel încât să puteți fi sigur că ați ales cel mai bun produs.

Testiomoniale Testiomoniale

Produse asemănătoare Produse asemănătoare