0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier PEAG

Mobilierul este principalul detaliu din interiorului casei. Pentru cei cărora le place minimalismul și nu doresc să încarce interiorul cu articole suplimentare, merită să iei în considerare mobilierul cu multe secțiuni, unde poți pune linistit lucrurile. Va fi util pentru interior să arate elegant și curat.
 
Colecția de mobilier PEAG atrage prin simplitatea și culoarea strălucitoare a fronturilor. Colecția oferă mai multe opțiuni de culoare care sunt combinate cu fronturi albe lucioase. Combinația de alb și negru se remarcă prin eleganță, în timp ce culorile lemnului conferă o atmosferă confortabilă și în stil scandinav. Decorațiunile, cărțile își vor găsi un loc în vitrine sau rafturi deschise. Mobilierul folosește panouri de diferite înălțimi, ceea ce conferă varietate compoziției detaliilor interioare și conferă mobilierului mai multă unicitate. Mecanism de deschidere "Push to open" integrat, care nu încarcă designul cu detalii suplimentare. Rămâne să alegi combinația ta preferată de culori și să creezi interiorul viselor tale.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune