0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier PEAF

Pentru a face dintr-o casă un loc confortabil de locuit, trebuie să alegem mobilierul potrivit, care să fie nu numai funcțional, ci și să se potrivească cu tot interiorul casei. Mobilierul din colecția PEAF va aduce confort și culori calde în casa ta. Minimalismul scandinav și liniile clare se întâlnesc aici. În această colecție veți găsi mobilier pentru sufragerie, hol sau birou. Alegeți dintre seturi sau mobilier individual, astfel încât ideile tale pentru casă să devină realitate.
 
Colecția PEAF atrage atenția prin culorile sale calde și designul confortabil. Detaliile colorate din lemn însuflețesc mobilierul, iar combinate cu lateralele extinse conferă mobilierului un aspect original. În colecție veți găsi mai multe opțiuni de culoare care sunt combinate cu fronturi albe lucioase. Culorile naturale predominante dau o senzație de confort și evidențiază fronturile luminoase ale mobilierului. Combinația de alb și alb lucios se remarcă vizual față de alte culori, creând o impresie de atitudine. Elementele de bază aici sunt mânerele negre ale mobilierului și picioarele din lemn.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune