0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier PEAE

Spațiul care ne inconjoară acasă este foarte important. Aici comunicăm, ne relaxăm, petrecem cel mai mult timp. Pentru a oferi locuinței tale mai mult confort, merită să alegi mobilierul potrivit pentru a îți satisface așteptările.
 
Colecția PEAE este dominată de tonuri deschise de culoare, completate de inserții orizontale și verticale de alte culori, care conferă mobilierului un caracter suplimentar și le evidențiază siluetele. Alege dintre mai multe opțiuni de culoare care se combină cu fronturi albe lucioase. Combinația propusă de alb și negru oferă un design contrastant. Liniile stricte și clare se remarcă aici. Detaliile din lemn deschis la culoare, care arată natural și confortabil, însuflețesc interiorul. De asemenea, forma de captare a atenției a picioarelor metalice se combină perfect cu liniile predominante și oferă mai multă modernitate. Mânerele concepute exclusiv sunt folosite ca trăsătură de bază în colecție. În colecție vei găsi mobilier pentru sufragerie, hol și birou. Detaliile colorate în lemn, fronturile albe și picioarele geometrice metalice creează un aer interior modern.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune