0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier NVAN

Colecția NVAN - funcționalitate și soluții inteligente. Mobilierul acestei colecții este disponibil în două opțiuni de culoare, care se disting printr-o combinație contrastantă. Mobilierul va ajuta la crearea unui interior scandinav, modern sau industrial.
 
Mobilierul colecției NVAN este realizat prin combinarea suprafețelor mate cu elemente care imită modelul din lemn. Prima combinație de stejar alb și "Palazzo" reprezintă un stil modern, în timp ce a doua demonstrează austeritatea industrială prin combinarea culorii gri mat cu decorul imitat de lemn. Culorile expresive ale mobilierului sunt perfecte și pentru un living în stil scandinav, care îmbină elementele naturii și culorile luminoase care luminează interiorul. Suprafața foarte mată a mobilierului este acoperită cu un film special "Supermatt", care protejează suprafața de la apariția amprentelor digitale. Picioarele mobilierului NVAN sunt de asemenea remarcabile, deoarece oferă mobilierului ușurință și un stil subtil de avangardă.
 
Colecția NVAN include comode și dulapuri de diferite lățimi. Mobilierul se distinge printr-un număr mare de uși, rafturi și sertare, ceea ce face mai ușoară menținerea îngrijirii în camera de zi. Colecția include, de asemenea, un dulap TV, care face parte integrantă din orice cameră de zi. În afară de designul său modern, colecția NVAN are și avantajul mecanismului de închidere ușoară, care subliniază comoditatea utilizării pieselor individuale de mobilier.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune