0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier MPE

Când ritmul vieții se așează, dorința de schimbare vine. Poate culoarea suplimentară din sufragerie va aduce o nouă dispoziție și noua masă va deveni accentul camerei? Când vine inspirația pentru schimbare, merită să luați în considerare o renovare interioară a casei.
 
Formele simple ale mobilierului pot ajuta la crearea unui interior extraordinar. Întregul secret constă în siluetele și culorile mobilierului. Mobilierul din colectia MPE este potrivit pentru cei care cauta solutii moderne si practice atat pentru living cat si pentru dormitor. Colecția combină două culori: stejarul „Artisan” este combinat cu detalii de alb mat sau gri, stejarul răspândește confort și căldură și este completat perfect de alb și gri. Cadrul de culoarea lemnului nu va lăsa pe nimeni indiferent, mai ales pe cei care apreciază accentele naturale. Designul atrăgător și caracterul practic din această colecție merg împreună. Un pat, cu opțiunea de a comanda un sertar, o comodă mare sau un dulap cu trei uși vă asigură că nu lipsește spațiu pentru cele mai importante articole. Dacă v-ați simțit deja inspirați, tot ce trebuie să faceți este să alegeți mobila și să începeți să faceți schimbări în casa voastră!
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune