0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier Madison T

Din ce în ce mai mult începem să apreciem momentele confortabile petrecute acasă. Devine un loc pentru odihnă, muncă și petrecere a timpului liber. Colecția inspirată din natură atrage privirile prin culorile și detaliile sale naturale. Această colecție este perfectă pentru cei care doresc să aducă mai mult confort în casa lor. Liniile simple și culoarea stejarului creează un duo exclusivist. Poate că această colecție este ceea ce cauți?

Fronturile mobilierului sunt imprimate cu modele din lemn, care conferă unicitate colecției. Mânerele metalice subliniază și mai mult designul exclusivist al mobilierului. Caracterul suplimentar este dat de ornamentele decorative, care sunt accentuate de iluminatul LED încorporat în fronturile mobilierului. De asemenea, puteți comanda iluminarea cu LED-uri pentru vitrine, acestea vor scoate în evidență detaliile interiorului. Fronturile „Artisan“ din stejar, sticlă securizată, iluminare cu LED și mânere metalice fac colecția unică. Totul este modelat de spațiul perfect folosit din mobilier. Prin urmare, vei putea găzdui toate articolele tale cele mai importante.

Preț

Lei  –  Lei

  • 310Lei
  • 5250Lei
Adâncime
Înălțime
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!