0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier MEAV

Cauți mobilier pentru living care să facă acest spațiu mai confortabil și în același timp elegant? Atunci colecția MEAV este o alegere excelentă. Este important să acordăm mai multă atenție mediului în care petrecem mult timp. Alegeți mobilier care să satisfacă atât latura practică, cât și cea de design. Colecția are fațade atrăgătoare din stejar „Ribbeck”, care indică culoarea aurie. Aici, mânerele metalice se dezvăluie frumos, ceea ce se îmbină perfect cu designul mobilierului. În plus, puteți comanda iluminat LED, care va sublinia și mai mult culorile calde ale colecției și va evidenția detaliile din vitrine. În vitrine se folosește sticlă călită, care este tratată termic și rezistența sa este de 5-6 ori mai mare decât sticla obișnuită. Sertarele spațioase, o mulțime de rafturi și secțiuni vă vor permite să vă depozitați cele mai importante articole fără prea multe bătăi de cap. Conform filozofiei daneze „Hygge”, o casă confortabilă este unul dintre cei mai importanți indicatori ai fericirii. Creați fericire creând case confortabile și umplându-le cu oameni iubiți.
Preț

Lei  –  Lei

  • 220Lei
  • 5530Lei
Adâncime
Înălțime
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!