0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier LPAA

Un spațiu în care este confortabil să studiezi și să te relaxezi - posibil. Acest lucru este foarte important în camera de tineret. Această cameră trebuie să fie funcțională și confortabilă, deoarece tinerii vor petrece mult timp aici. Dacă încă te gândești cum să îmbini funcționalitatea și designul, merită să treci în revistă mobilierul colecțiilor LPAA.
 
Colecția este dominată de o paletă de culori strălucitoare și forme geometrice clare. Culorile neutre și formele simple vor ajuta la crearea stării de spirit a unui interior modern. Nu există mânere pe fațadele mobilierului, ceea ce subliniază și mai mult designul acestei colecții, care nu este încărcat cu detalii inutile. Aici, se acordă multă atenție funcționalității și utilizării spațiului de mobilier. Dulap extra spatios, pat cu sertare, raft, comoda si o masa - tot ce ai nevoie pentru spatiul de odihna si de lucru al unui tanar.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune