0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier EFBC

Dacă îți place simplitatea stilului scandinav și ideile de interior, atunci această colecție este ceea ce cauți. Colecția de mobilier EFBC răspândește simplitatea și confortul. Colectia este dominata de culori luminoase si deschise. Fațadele și dulapurile luminoase ale mobilierului au câteva note de model din lemn, care îi conferă naturalețe și se potrivește bine cu blaturile. Această colecție impresionează prin simplitatea fațadelor și a mânerelor mici care servesc drept accent. Cu această colecție, puteți instala o cameră de zi sau un spațiu pe hol cu aspect elegant. Designul nu numai confortabil, ci și practic, va găzdui cele mai importante lucruri și se va asigura că utilizarea mobilierului este cât mai plăcută posibil. Mecanismul de inchidere silentioasa din mobilier este deosebit prin faptul ca protejeaza ușile si sertarele de inchiderea rapidă. Datorită amortizoarelor speciale, ușile și sertarele sunt oprite chiar înainte de închidere și sunt trase încet, pentru a nu face zgomot. Mobilierul va arăta grozav atât în interioare deschise, cât și în întuneric și va crea o atmosferă de interioare scandinave.
Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

100.000 piese diferite

Scopul nostru este ca sortimentele noastre să fie cele dorite din România.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune