0
Cos de cumpărături

Continutul cosului

Cosul este gol

Colecție mobilier Boston AE

Imaginați-vă o casă în care aveți un spațiu confortabil pentru a lucra, cu mobilierul necesar, care este atât confortabil, cât și stilat. Mobilierul colecției va ajuta la crearea unui mediu de lucru modern și confortabil. Designul mobilierului este creat prin combinarea esteticii și funcționalității. Linii simple, culori calme: gri deschis și grafit strălucitor radiază a modernitate. Indiferent de unde lucrați, fie de acasă, fie la birou, acest spațiu ne influențează direct productivitatea. Prin urmare, este pur și simplu necesar să aveți grijă de acest colț. Unul dintre cele mai importante aspecte ale muncii productive este un mediu în care ordinea și armonia sunt ușor de întreținut. Acest lucru va fi asigurat de un mobilier cu o mulțime de secțiuni, precum și de un birou mare, care vă va permite să creați un loc de muncă confortabil și fără griji cu privire la lipsa spațiului. Creați un mediu de lucru armonios și confortabil atunci când alegeți acest mobilier.

Livrare gratuită

Livrarea este gratuită în toată România, livrăm cu propriul nostru serviciu de transport pentru a asigura ajungerea in siguranță a produselor comandate.

Plata la livrare

Fără avans sau plată înainte! Plătiți cash sau cu card bancar la livrare. Plata în rate disponibilă.

Retur 365 de zile

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produs puteți returna în decurs de 365 de zile și primiți integral banii înapoi.

Cel mai bun preț garantat

Lucrăm direct cu producătorii și încercăm să oferim cele mai bune prețuri, dacă găsiți produsul mai ieftin vom egala prețul și vom livra gratuit.

1 comandă = 1 copac

Pentru fiecare comandă plasată și livrată noi vom planta un copac. Cu ajutorul tău vom planta milioane de copaci!

Nu exista produse in aceasta sectiune