Categorii

Colecția de țesături MJ

Ce trebuie să stiți
  • Mobilierul poate fi achiziționat numai din țesăturile listate pe pagina produsului.
  • Tesăturile pot arăta diferit in fotografii fata de realitate din cauza setărilor monitorului.
  • Doriți să vedeți mobilier din materialul ales? Introduceți numele materialului în căsuța de căutare a magazinului din partea de sus și selectați mobilierul care vă place.
  • Testul de rezistență la lumină examinează rezistența țesăturii la decolorare. În timpul acestui test, o mostră a țesăturii este expusă pentru o anumită perioadă de timp lămpilor care simulează razele solare ultraviolete. Rezultatele sunt prezentate în scor 1 la 8. Țesăturile complet nedecolorante sunt marcate cu 8 și cele mai puțin rezistente - 1.
  • Țesăturile Pet-friendly au un material certificat PetProof, care este rezistent la zgârieturi cauzate de ghiarele animalelor. Părul animalelor nu se lipește de aceste țesături, ceea ce face mai ușor să îl curățați cu un produs de îndepărtare a părului pentru animale de companie sau o cârpă umedă.
  • Țesătura rezistentă la scămoșare este evaluată printr-un test special „Piling”. În timpul testului, se determină rezistența suprafeței țesăturii la formarea scamei în timpul fricțiunii. Rezultatele sunt evaluate vizual de la 1 la 5 puncte în comparație cu exemplul original al țesăturii. 1 înseamnă că țesătura tinde să colecteze scame, 5 - țesătura este rezistentă la scămoșare.
  • Rezistența la flacără a țesăturii este evaluată cu testul „țigară” valabil în țările europene. O țigară mocnită este așezată pe materialul testat. Țesătura este considerată rezistentă la foc atunci când trec 8-10 secunde de la începutul testului la aprindere (în funcție de tipul de țesătură).
  • Rezistența țesăturii, cunoscută și sub numele de rezistență la abraziune, este determinată de testul de frecare a țesăturii „Martindale”, recunoscut la nivel mondial. În timpul acestui test, o probă de țesătură este presată pe discuri metalice și frecată cu o anumită viteză într-o mișcare circulară până când cel puțin două fire de țesătură sunt rupte. Rezultatele testelor sunt prezentate în număr de cicluri. Cu cât sunt mai multe cicluri, cu atât este mai rezistentă țesătura. Țesătura poate fi utilizată pentru mobilier dacă rezultatul acestui test este mai mare de 5000 de cicluri de frecare.
Căutați țesături